kleurencompositie vlinderkamer

fladder fladder vlinderkamer

Grote zus Carlijn (van Fabienne en haar regenboogkamer) wilde in het nieuwe huis graag een vlinderkamer. Wat een eer om voor Carlijn een mooie nieuwe kamer te maken. Gelukkig heeft ze zelf heel goed voor ogen wat ze wel en niet leuk vindt, en ze pint ook wat mooie dingen op haar pinterest bord. Ze is tenslotte al bijna 8 jaar!

Uiteindelijk valt het stijlbord dat ik heb gemaakt goed in de smaak. De gekozen kleuren zijn precies goed! Carlijn wilde ook graag een fijne plek om te lezen en een mooie prinsessenklamboe stond ook op het verlanglijstje.

dia1

Als contrast bij het zachtgroen en zachtroze is gekozen voor een mooie blauwe kleur. Deze werd op de wanden maar ook gedeeltelijk op het plafond geschilderd zodat er een optisch knusse hoek werd gecreëerd. Binnenkort meer foto’s van het eindresultaat van de regenboogkamer en de vlinderkamer.

No Comments

Post a Comment