show up inspiratie

Showup and be inspired!

Net als heel veel anderen heb ook ik een bezoekje gebracht aan de beurs Showup die 5 en 6 februari werd gehouden in de Expo Haarlemmermeer. Hierbij een impressie van de dingen waar mijn oog op gevallen is. Mijn focus voor dit bezoekje lag vooral op mooie en vernieuwende dingen met een goed verhaal.

Mijn oog viel al snel op het prachtige behang hierboven van Janneke Ursem. Wauw! Handgedrukt behang met prachtige prints. Elke print kan in verschillende kleuren gedrukt worden. Een behang precies naar jouw wensen dus. En dat het met liefde en aandacht is gemaakt dat zie je dus echt! Mooie kleuren. Daar wordt ik dus echt superblij van.

Ecologische krijtverf van Amazona! (de enige echte in Nederland) met hele mooie matte tinten. Verf op basis van puur natuurlijke materialen. Hierdoor hebben de kleuren een heel verfijnde en rustige uitstraling. De verflijn van Amazona bestaat uit verschillende kleurgroepen, bruin en grijstinten, accentkleuren, new basics en pasteltinten. Mooi en fijn en geheel natuurlijk..win, win, win.

ecologische krijtverf
facetlamp-hamerhaai

Bij Studio Hamerhaai (bekend van de Rijkswachters robot) zag ik mooie lampen hangen. Studio Hamerhaai maakt zoveel mogelijk gebruik van al gebruikte materialen. Deze lampen bijvoorbeeld zijn gemaakt van reststroken multiplex. Leuk die visie van producten met een goed verhaal!

Een heel ander product, met dezelfde achterliggende visie: BYBIEK. Zij maakt mooie duurzame sieraden van roodkoper. Het rode koper is afkomstig van… juist, oude koperen leidingen.

Ze heeft een collectie die wat ruwer oogt, maar ook een fijnere collectie. Uniek, stoer en handgemaakt uit gerecycled koper… aldus BY BIEK.

bybiek
img_1706-1

Voor mij de eerste keer Showup maar ik denk dat ik de volgende editie in het najaar alvast in de agenda zet! See you in september!!

No Comments

Post a Comment