Welkom bij studiobies!

Wat leuk dat je er bent! Op deze site hoop ik je te inspireren met dingen waar ik blij van word. Zo wil ik graag de wereld een beetje mooier maken, een mooi (bies) randje geven. Vandaar de naam studiobies.

 

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Danielle Bisscheroux (daar komt het woordje bies in studiobies ook een beetje vandaan) en ik woon met mijn vriend en onze twee zoontjes Gijs (2009) en Siem (2011) in een fijn huis in Brabant. Na een roerige tijd in mijn leven heb ik besloten om vooral dingen te gaan doen waar ik blij van word.

Life is too short to wait….

danielle

Op mijn zoektocht naar inspiratie kom ik zoveel leuks tegen en deze leuke dingen (dingen waar ik blij van word) wil ik met je delen. Dat kan gaan over een leuk nieuw restaurantje of cafe, een mooi bosje bloemen, een fijne winkel of iets leuks wat ik zelf heb geknutseld. Maar ook over interieur. Want naast dit blog geef ik ook interieur- en stylingadvies. Je vindt op deze website dus ook blogs die gaan over interieurprojecten die ik doe of heb gedaan.

Het maakt mijn dag altijd een stukje mooier als ik weer iets unieks, moois of inspirerends tegen kom. Ik hoop dat ik je dag met mijn blog ook een stukje mooier kan maken.