stijlbord regenboogkamer

Alle kleuren van de regenboog!

Deze zomer kreeg ik de opdracht om een regenboogkamer te maken voor een lief meisje. Wat een geluk, want er zijn op dit moment veel accessoires in het thema regenbogen, wolken, zon en maan.

img_0575

De basiskleur in het ontwerp is lichtblauw. Daarnaast is gekozen voor de regenboogkleuren als accentkleur maar dan in een wat zachtere variant zoals zachtgeel, mintgroen, oudrose, oranjerood en jeansblauw.  Als eyecatcher werd een heuse regenboog van mdf gemaakt in de genoemde accentkleuren. Ook kwam er een mooie zachte wolk helemaal bekleed met vilt. De finishing touch in de kamer is de stapel regenboogkussens waar Fabienne op kan spelen, op kan liggen, of een mooie toren mee kan bouwen.

Alle kleuren van de regenboog

De verschillende regenboogkussens heb ik zelf ontworpen op de site van nofruit. Je kan op deze website zelf je afmetingen van je kussens invoeren, de stof en kleur kiezen en je ziet meteen in 3D het resultaat. Super handig. En echt elke afmeting kan je invoeren. Dus als je op zoek bent naar een kussen precies voor dat ene hoekje dan kan dat ook!

No Comments

Post a Comment